On rõõm teatada, et alates tänasest on Autom Tallinna Autokoolil täiesti uus (nii väljanägemise kui ka funktsionaalsuse pooles) veebileht.

Lehe loomisel oleme tähelepanu pööranud eeskätt sellele, et meie kasutajatel – praegustel ja tulevastel õpilastel – oleks võimalikult mugav ja lihtne leida kiitresti üles just neid hetkel huvitav vajalik info ning sooritada lihtsamalt mõnedki tegevused.

Vastvalminud veebileht töötab sujuvalt ka kõigil kaasaegsetel nutiseadmetel, sõltumata seadme ekraani suurusest ning lahutusest.

Kui te siiski avastate mõne vea (tegijal juhtub 🙂 ) või annab leht teile mõne ebahariliku tõrke või te ei leia teile vajalikku teavet, siis pöörduge julgelt meie poole aadressil info@tallinnaautokool.ee

Meeldivat veebilehe kasutamist!

On rõõm teatada, et alates tänasest on Autom Tallinna Autokoolil täiesti uus (nii väljanägemise kui ka funktsionaalsuse pooles) veebileht.

Lehe loomisel oleme tähelepanu pööranud eeskätt sellele, et meie kasutajatel – praegustel ja tulevastel õpilastel – oleks võimalikult mugav ja lihtne leida kiitresti üles just neid hetkel huvitav vajalik info ning sooritada lihtsamalt mõnedki tegevused.

Vastvalminud veebileht töötab sujuvalt ka kõigil kaasaegsetel nutiseadmetel, sõltumata seadme ekraani suurusest ning lahutusest.

Kui te siiski avastate mõne vea (tegijal juhtub 🙂 ) või annab leht teile mõne ebahariliku tõrke või te ei leia teile vajalikku teavet, siis pöörduge julgelt meie poole aadressil info@tallinnaautokool.ee

Meeldivat veebilehe kasutamist!

On rõõm teatada, et alates tänasest on Autom Tallinna Autokoolil täiesti uus (nii väljanägemise kui ka funktsionaalsuse pooles) veebileht.

Lehe loomisel oleme tähelepanu pööranud eeskätt sellele, et meie kasutajatel – praegustel ja tulevastel õpilastel – oleks võimalikult mugav ja lihtne leida kiitresti üles just neid hetkel huvitav vajalik info ning sooritada lihtsamalt mõnedki tegevused.

Vastvalminud veebileht töötab sujuvalt ka kõigil kaasaegsetel nutiseadmetel, sõltumata seadme ekraani suurusest ning lahutusest.

Kui te siiski avastate mõne vea (tegijal juhtub 🙂 ) või annab leht teile mõne ebahariliku tõrke või te ei leia teile vajalikku teavet, siis pöörduge julgelt meie poole aadressil info@tallinnaautokool.ee

Meeldivat veebilehe kasutamist!